Ben jij binnenkort op zoek naar het aanvullen van je kledingkast? Kijk bij Nukus kleding

Als je op zoek bent naar trendy en tijdloos dan ben je bij Nukus aan het juiste adres. Dit merk is relatief jong nog, aangezien het is opgericht in 2017. Het is een merk dat zich richt op vooral dameskleding, maar dan wel van jong tot oud. Nick Vervoort is de oprichter van Nukus kleding en hij heeft al meerdere jaren ervaring opgedaan in de modewereld. Het merk maakt zich hard voor sustainable producten, maar ook duurzame verzendmaterialen en daarnaast werkt het merk ook graag met natuurlijke materialen zoals wol, katoen en linnen. 

Waar kan je Nukus kleding aan herkennen? 

Nukus kleding heeft meerdere collectie, maar er is één duidelijk overlapping: trendy en tijdloos. Alle items in de collecties zijn gemaakt van luxe stoffen die je eenvoudig kan combineren met je gehele garderobe. De kledingstukken worden geïmporteerd uit Portugal en de wol uit Italië waardoor het merk alleen maar werkt met natuurlijke en zachte materialen van topkwaliteit. Dit merk is dus de perfecte basis voor je garderobe en brengt acht collecties per jaar uit. Je kan dus ook eenvoudig de verschillende seizoenen met elkaar combineren. 

Je kan bij dit merk zoeken naar trendy looks, chique looks, maar ook je basics kan je heir vinden. De truien, broeken en tops geven een perfecte basis voor je garderobe. En vrijwel alle kleding wordt uitgebracht in natuurlijke kleuren zoals beige, zand en wit. Je kan als eyecatcher kiezen voor een kleurrijk kledingstuk, waardoor je nooit verveeld hoeft te raken. 

Een kledingmerk dat het milieu serieus neemt

Nukus kleding houdt zich bezig met mooie kleding en prachtige collecties, maar ook het milieu staat bij hun hoog in het vaandel. Dit merk respecteert de natuur én de mens. Er worden hoge eisen gesteld aan de materialen en haar kwaliteit, maar ook de productieprocessen worden onder de loep genomen. Er wordt in de fabrieken gewerkt onder goede arbeidsomstandigheden, de producten worden gemaakt van duurzame materialen en de verpakkingen zijn van gerecycled papier en kan karton. In de hele keten van Nukus wordt er dus rekening gehouden met het milieu. 

Nukus kleding is gemaakt van natuurlijk materialen

De materialen waarmee Nukus kleding werkt zijn natuurlijk, zoals linnen, katoen en wol. Het grote voordeel van deze stoffen is dat ze je koel houden in de zomer en warm in de winter. In een aantal kledingstukken worden aanvullend kunstvezels toegevoegd om materialen te versterken. Linnen wordt gemaakt van de vlasplant, wat sterk, hittebestendig, ademend en absorberend is. En vlas komt van de vlasplant, welke heel duurzaam wordt verbouwd. 

Je vindt dit merk door heel Nederland!

Nukus kleding kan je in meer dan 300 locaties in Nederland shoppen, zowel unieke winkels als shop-in-shops. Dat betekent dat je vrijwel in elke winkelstraat in Nederland naar hartenlust dit merk kan aanschaffen voor je garderobe. In een handomdraai heb je jouw hele garderobe vernieuwd, of een nieuwe eyecatcher aangeschaft. Het voordeel van de verschillende collecties is dat je ze eindeloos met elkaar kan combineren. Je kan de zomer- en wintercollectie eenvoudig combineren door gebruik te maken van een vest of een blazer bijvoorbeeld. Ben jij fan en zoek jij nog meer kledingmerken die vergelijkbaar zijn? Kijk dan eens bij Yaya kleding!